Praktijkinformatie

Ergotherapie Krimpen is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk gevestigd in Gezondheidscentrum Krimpen te Krimpen aan den IJssel. Ons werkgebied beslaat onder andere gemeente Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan de IJssel en Capelle aan den IJssel.

Het team

Sandra van Gerwen

Sandra van Gerwen

Ergotherapeut sinds 2008

Mijn naam is Sandra van Gerwen, ergotherapeut sinds 2008. Sinds januari 2009 praktijkhouder van Ergo Zuidplas en sinds 2016 onder de naam Ergotherapie Krimpen. Ergotherapeut zijn is voor mij het mooiste beroep wat er is. Iemand de mogelijkheden aandragen om dagelijkse handelingen weer mogelijk te maken geven en het zelfvertrouwen te geven dat iets wel kan maken mijn werk leuk en afwisselend.

Gedurende mijn werkzame jaren ben ik mij gaan specialiseren, interesseren en verdiepen in:
– Ziekte van Parkinson
– Oncologische problematiek
– Belasting/belastbaarheid (vermoeidheidsproblematiek)
– COPD
– COVID-19
– ASITT (oa voor prikkelverwerking na een whiplash, trauma of COVID)

In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met mijn man en kinderen (11 en 8 jaar). We gaan graag naar musea en het sporten van de kinderen.

KP-nummer: 19910566690

AGB code: 88-001565

Lies Valkema

Ergotherapeut sinds 2009

Ik ben Lies Valkema, ergotherapeut sinds 2009. Na mijn opleiding als ergotherapeut heb ik ervaring opgedaan in het werken binnen de WMO, de eerstelijn en de klinische en poliklinische revalidatie bij Rijndam Revalidatie.

Als ergotherapeut werk ik graag samen met iemand aan het vergroten van de zelfstandigheid, een goede balans vinden in de dagen en het zoeken naar mogelijkheden om activiteiten weer uit te kunnen voeren. Ik vind het belangrijk om als ergotherapeut mensen in hun kracht te zetten zodat ze de regie over hun leven weer op kunnen pakken. Dit maakt het vak ergotherapie zo mooi!

Gedurende mijn werkzame jaren ben ik mij gaan specialiseren en verdiepen in het behandelen van mensen met:

  • CVA/ Niet aangeboren hersenletsel/ cognitieve revalidatie
  • Oncologische problematiek
  • Stress en burn-out klachten
  • COVID-19
  • Werkhervatting na ziekte

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig (schilderen en epoxy), lees ik graag en geniet ik van tijd met mijn man en dochters (5 en 9 jaar oud) en vrienden/ familie.

Ik heb zin om als ergotherapeut in de eerstelijn aan het werk te gaan en hoop u de komende tijd te ontmoeten!

KP-nummer: 79913857490

AGB code: 88002088

 

Kim Vogel

Ergotherapeut sinds 2019

Ik ben Kim Vogel en sinds 1 oktober 2019 ben ik werkzaam als ergotherapeut bij Ergotherapie Krimpen. Tijdens mijn opleiding en werkervaring in verschillende richtingen, is mijn enthousiasme en interesse voor het werken met mensen in de thuissituatie gegroeid. De diversiteit en afwisseling van uiteenlopende hulpvragen in behandeling, begeleiding of advies bij mensen thuis biedt mij uitdagingen en kansen. Ik wil mij graag blijven ontwikkelen en vind het belangrijk om kennis en kwaliteit hoog te houden. Ik heb me de afgelopen jaren verdiept en gespecialiseerd in onderstaande gebieden.

– Dementie, EDOMAH (Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorgers)
– Valpreventie
– Belasting/belastbaarheid (vermoeidheidsproblematiek)
– COVID-19
– Scootmobieltraining

Ik vind het fijn al jaren bij deze praktijk te werken en hoop u binnenkort te ontmoeten zodat wij samen met uw hulpvraag aan de slag kunnen gaan.

KP-nummer: 29104818190

AGB code: 88-102226